Spišské párky

Spišské párky

KP: 60740

Zloženie: bravčové mäso 61 %, hovädzie mäso 21 %, bravčové kože, pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, paprika sladká, paprika pálivá, stabilizátor E 450, E 451, antioxidant E 300.Zaručená tradičná špecialita.
Bezgluténový výrobok bez prídavku alergénov

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota 0 °C až +4 °C, RV max. 85 %
Balenie
Packaging
balené v ochrannej atmosfére
Trvanlivosť
Shelf life
15 dní
 
Frankfurtské párky

Frankfurtské párky

KP: 61140

Zloženie: bravčové mäso 77 %, bravčové kože, pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, modifikovaný škrob E 1422, koreninové extrakty, stabilizátor E 452, maltodextrín, zvýrazňovač chuti a arómy E 621, antioxidant E 315, aróma, koreniny, dextróza, farbivo E 120. Výrobok môže obsahovať stopy hovädzieho a hydinového mäsa.
Bezgluténový výrobok môže obsahovať stopy sóje, horčice, laktózy a zeleru.

Skladovacia teplota
Storage temperature
0 °C až +4 °C, RV max. 85 %
Balenie
Packaging
balené v ochrannej atmosfére
Trvanlivosť
Shelf life
15 dní
 
Viedenske párky

Viedenske párky

KP: 60140

Zloženie: bravčové mäso 77 %, bravčové kože, pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, modifikovaný škrob E 1422, koreninové extrakty, stabilizátor E 452, maltodextrín, zvýrazňovač chuti a arómy E 621, antioxidant E 315, aróma, koreniny, dextróza, farbivo E 120. Výrobok môže obsahovať stopy hovädzieho a hydinového mäsa.
Bezgluténový výrobok môže obsahovať stopy sóje, horčice, laktózy a zeleru.

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota 0 °C až +4 °C, RV max. 85 %
Balenie
Packaging
balené v ochrannej atmosfére
Trvanlivosť
Shelf life
15 dní
 
Bratislavské párky

Bratislavské párky

KP: 60240

Zloženie: bravčové mäso 62 %, hovädzie mäso 10 %, bravčové kože, pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, modifikovaný škrob E 1422, stabilizátor E 452, extrakty korenín, regulátor kyslosti E 575, E 330, antioxidanty E 316, aróma, farbivo E 120 Výrobok môže obsahovať stopové množstvá hydinového mäsa.
Bezgluténový výrobok môže obsahovať stopy sóje, laktózy, horčice a zeleru.

Skladovacia teplota
Storage temperature
0 °C až +4 °C, RV max. 85 %
Balenie
Packaging
balené v ochrannej atmosfére
Trvanlivosť
Shelf life
15 dní
 
Špekačky

Špekačky

KP: 60940

Zloženie: bravčové mäso 60 %, bravčová slanina 11 %, hovädzie mäso 6 %, bravčové kože, pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, modifikovaný škrob E 1422, stabilizátor E 450, dextróza, maltodextrín, zmes prírodných korenín (cesnak, paprika sladká, muškát), zvýrazňovač chuti a arómy E 621, antioxidant E 300, extrakty korenín, prírodná aróma, farbivo E 120. Výrobok môže obsahovať stopy hydinového mäsa.
Bezgluténový výrobok môže obsahovať stopy sóje, laktózy horčice a zeleru.

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota 0 °C až +4 °C, RV max. 85 %
Balenie
Packaging
balené v ochrannej atmosfére
Trvanlivosť
Shelf life
15 dní
 
Obyčajné párky

Obyčajné párky

KP: 60340

Zloženie: bravčové mäso 40 %, hydinové mechanicky separované mäso 32 %, bravčová slanina 8 %, bravčové kože, pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, modifikovaný škrob E 1422, stabilizátor E 450, zahusťovadlo E 412, zmes prírodných korenín, antioxidant E 300, extrakty korenín. Výrobok môže obsahovať stopy hovädzieho mäsa.
Bezgluténový výrobok môže obsahovať stopy sóje, laktózy horčice a zeleru.

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota 0 °C až +4 °C, RV max. 85 %
Balenie
Packaging
balené v ochrannej atmosfére
Trvanlivosť
Shelf life
15 dní
 
Zemplínske párky

Zemplínske párky

KP: 61340

Zloženie: bravčové mäso 53 %, bravčová slanina, bravčové kože, pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, paprika sladká, paprika pálivá, stabilizátor E 450, E 451, antioxidant E 300. Výrobok môže obsahovať stopy hydinového a hovädzieho mäsa.
Bezgluténový výrobok môže obsahovať stopy sóje, horčice, laktózy a zeleru.

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota 0 °C až +4 °C, RV max. 85 %
Balenie
Packaging
balené v ochrannej atmosfére
Trvanlivosť
Shelf life
15 dní
 
Holandské párky so syrom

Holandské párky so syrom

KP: 62240

Zloženie: bravčové mäso 60 %, syr 13 %, hovädzie mäso 10 %, bravčové kože, pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, modifikovaný škrob E 1422, stabilizátor E 452, extrakty korenín, antioxidant E 315, regulátor kyslosti E 575, E 330, aróma, farbivo E 120 Výrobok môže obsahovať stopové množstvá hydinového mäsa.
Bezgluténový výrobok môže obsahovať stopy sóje, laktózy horčice a zeleru.

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota 0 °C až +4 °C, RV max. 85 %
Balenie
Packaging
balené v ochrannej atmosfére
Trvanlivosť
Shelf life
15 dní
 
Ľudové párky

Ľudové párky

KP: 61240

Zloženie: hydinové mechanicky separované mäso 44 %, bravčová slanina 13 %, bravčové kože, bravčové mäso, pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, modifikovaný škrob E 1422, stabilizátor E 450, extrakty korenín, zvýrazňovač chuti a arómy E 621, antioxidant E 315, aróma.Výrobok môže obsahovať stopy hovädzieho mäsa.
Bezgluténový výrobok môže obsahovať stopy sóje, laktózy horčice a zeleru.

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota 0 °C až +4 °C, RV max. 85 %
Balenie
Packaging
balené v ochrannej atmosfére
Trvanlivosť
Shelf life
15 dní
 
Kabanosky

Kabanosky

KP: 60440

Zloženie: bravčové mäso 84 %, hovädzie mäso 5 %, bravčové kože, pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, modifikovaný škrob E 1422, cesnak, extrakty korenín, koreniny, stabilizátor E 452, antioxidant E 315, hemoglobín, arómy.Výrobok môže obsahovať stopové množstvá hydinového mäsa.
Bezgluténový výrobok môže obsahovať stopy sóje, laktózy horčice a zeleru.

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota 0 °C až +4 °C, RV max. 85 %
Balenie
Packaging
balené v ochrannej atmosfére
Trvanlivosť
Shelf life
15 dní
 
Latorec klobása

Latorec klobása

KP: 60540

Zloženie: bravčové mäso 90 %, pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, cesnak, zmes prírodných korenín (paprika sladká, čierne korenie, paprika pálivá, rasca mletá, ), stabilizátor E 450, dextróza, zvýrazňovač chuti a arómy E 621, antioxidant E 300, extrakty korenín, farbivo E 150c, E 162, E 120. Výrobok môže obsahovať stopy hydinového a hovädzieho mäsa.
Bezgluténový výrobok môže obsahovať stopy sóje, laktózy horčice a zeleru.

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota 0 °C až +4 °C, RV max. 85 %
Balenie
Packaging
balené v ochrannej atmosfére
Trvanlivosť
Shelf life
15 dní
 
Prešporská klobása

Prešporská klobása

KP: 60640

Zloženie: bravčové mäso 91 %, hovädzie mäso 5 %, bravčové kože, pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, cesnak, modifikovaný škrob E 1422, cukor, dextróza, zvýrazňovač chuti a arómy E 621, antioxidant E 300, koreniny a extrakty korenín. Výrobok môže obsahovať stopy hydinového mäsa.
Bezgluténový výrobok môže obsahovať stopy sóje, laktózy horčice a zeleru.

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota 0 °C až +4 °C, RV max. 85 %
Balenie
Packaging
balené v ochrannej atmosfére
Trvanlivosť
Shelf life
15 dní
 
Humenská klobása

Humenská klobása

KP: 60840

Zloženie: bravčové mäso 98 %, pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, cesnak, cukor, dextróza, zvýrazňovač chuti a arómy E 621, antioxidant E 300, koreniny, extrakty korenín, hemoglobín, farbivo E 150c, E 120, rastlinné extrakty.
Bezgluténový výrobok môže obsahovať stopy sóje, laktózy horčice a zeleru.

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota 0 °C až +4 °C, RV max. 85 %
Balenie
Packaging
balená v ochrannej atmosfére
Trvanlivosť
Shelf life
15 dní
 
Chalupárska klobása

Chalupárska klobása

KP: 61540

Zloženie: bravčové mäso 95 %, pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, cesnak, zmes prírodných korenín (paprika sladká, čierne korenie, paprika pálivá, rasca mletá), stabilizátor E 450, dextróza, zvýrazňovač chuti a arómy E 621, antioxidant E 300, extrakty korenín, farbivo E 150c, E 162, E 120. Výrobok môže obsahovať stopy hovädzieho a hydinového mäsa.
Bezgluténový výrobok môže obsahovať stopy sóje, laktózy horčice a zeleru.

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota 0 °C až +4 °C, RV max. 85 %
Balenie
Packaging
balený v ochrannej atmosfére
Trvanlivosť
Shelf life
15 dní
 
Lahôdková diétna saláma

Lahôdková diétna saláma

KP: 70301

Zloženie: bravčové mäso 70 %, bravčová slanina, bravčové kože, pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, modifikovaný škrob E 1422, stabilizátor E 450, extrakty korenín, zvýrazňovač chuti a arómy E 621, antioxidant E 315, aróma, farbivo E 120. Výrobok môže obsahovať stopy hovädzieho mäsa. Priemerné výživové hodnoty v 100 g: E nergetická hodnota 1074 kJ/259 kcal, bielkoviny 9,5 g, sacharidy 4,7 g, tuk 22,5 g.
Bezgluténový výrobok, môže obsahovať stopy sóje, laktózy horčice a zeleru.

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota 0 °C až +4 °C, RV max. 85 %
Balenie
Packaging
Trvanlivosť
Shelf life
30 dní
 
Šunková saláma

Šunková saláma

KP: 70101

Zloženie: bravčové stehno 44 %, bravčové mäso 13 %, hovädzie mäso 5 %, pitná voda, bravčové kože, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, modifikovaný škrob, koreniny (s horčicou), stabilizátor E 450, extrakty korenín, zahusťovadlo E 407, zvýrazňovač chuti a arómy E 621, antioxidant E 315, aróma, farbivo E 120.
Bezgluténový výrobok obsahuje horčicu môže obsahovať stopy sóje, laktózy a zeleru.

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota 0 °C až +4 °C, RV max. 85 %
Balenie
Packaging
Trvanlivosť
Shelf life
30 dní
 
Francúzska saláma so syrom

Francúzska saláma so syrom

KP: 70601

Zloženie: "bravčové mäso 76 %, syr 18 %, bravčová slanina, bravčové kože, pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, modifikovaný škrob E 1422, stabilizátor E 450, extrakty korenín, zvýrazňovač chuti a arómy E 621, antioxidant E 315, aróma, dextróza, farbivo E 120.Priemerné výživové hodnoty v 100 g: E nergetická hodnota 871 kJ/206 kcal, bielkoviny 13 g, sacharidy 0, 4 g, tuk 17 g. "
Bezgluténový výrobok, môže obsahovať stopy sóje, laktózy horčice a zeleru.

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota 0 °C až +4 °C, RV max. 85 %
Balenie
Packaging
Trvanlivosť
Shelf life
20 dní
 
Hubert saláma

Hubert saláma

KP: 70701

Zloženie: bravčové mäso 80 %, hovädzie mäso 9 %, pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, modifikovaný škrob E 1422, cesnak, koreniny (s horčicou), glukóza, stabilizátor E 450, E 451, E 452, zvýrazňovač chuti a arómy E 621, antioxidant E 315, extrakty korenín.
Bezgluténový výrobok obsahuje horčicu, môže obsahovať stopy sóje, laktózy a zeleru.

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota 0 °C až +4 °C, RV max. 85 %
Balenie
Packaging
Trvanlivosť
Shelf life
30 dní
 
Parízer saláma

Parízer saláma

KP: 70201

Zloženie: bravčové mäso 49 %, bravčová slanina 22 %, bravčové kože, pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, stabilizátor E 450, dextróza, maltodextrín, zmes prírodných korenín (cesnak, muškát), zvýrazňovač chuti a arómy E 621, antioxidant E 300, extrakty korenín, prírodná aróma, farbivo E 120. Výrobok môže obsahovať stopy hovädzieho a hydinového mäsa.
Bezgluténový výrobok môže obsahovať stopy sóje, laktózy horčice a zeleru.

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota 0 °C až +4 °C, RV max. 85 %
Balenie
Packaging
Trvanlivosť
Shelf life
30 dní
 
Bravčová extra jemná saláma

Bravčová extra jemná saláma

KP: 70501

Zloženie: bravčové mäso 74 %, bravčová slanina, bravčové kože, pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, stabilizátor E 450, zvýrazňovač chuti a arómy E 621, farbivo E 120, antioxidant E 316, regulátor kyslosti, E 262, aróma, dextróza, Priemerné výživové hodnoty v 100 g :E nergetická hodnota 790 g/189kcal, bielkoviny 12,8 g, sacharidy 0,1 g, tuk 15,2 g.
Bezgluténový výrobok, môže obsahovať stopy sóje, laktózy horčice a zeleru.

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota 0 °C až +4 °C, RV max. 85 %
Balenie
Packaging
Trvanlivosť
Shelf life
30 dní
 
Ľudová saláma

Ľudová saláma

KP: 70401

Zloženie: hydinové mechanicky separované mäso 44 %, bravčové mäso 15 %, bravčové kože, pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, modifikovaný škrob E 1422, stabilizátor E 450, extrakty korenín, zvýrazňovač chuti a arómy E 621, antioxidant E 315, aróma.Výrobok môže obsahovať stopy hovädzieho mäsa.
Bezgluténový výrobok môže obsahovať stopy sóje, laktózy horčice a zeleru.

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota 0 °C až +4 °C, RV max. 85 %
Balenie
Packaging
Trvanlivosť
Shelf life
30 dní