Údené stehno s kosťou

Údené stehno s kosťou

KP: 42101

Zloženie: bravčové stehno s kosťou a kožou 96 %, jedlá soľ, konzervačná látka E 250.
Bezgluténový výrobok, bez prídavku alergénov

Skladovacia teplota
Storage temperature
0 °C až +4 °C, RV max. 85 %
Balenie
Packaging
Trvanlivosť
Shelf life
20 dní
 
Gazdovské údené plece bez kosti

Gazdovské údené plece bez kosti

KP: 43001

Zloženie: bravčové plece bez kosti 96 %, jedlá soľ, konzervačná látka E 250. Konzumovať po tepelnom opracovaní.
Bezgluténový výrobok, bez prídavku alergénov

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota +2 °C až +24 °C, RV max. 80 %
Balenie
Packaging
Trvanlivosť
Shelf life
7 dní
 
Gazdovské údené stehno bez kosti

Gazdovské údené stehno bez kosti

KP: 43201

Zloženie: bravčové stehno bez kosti96 %, jedlá soľ, konzervačná látka E 250. Konzumovať po tepelnom opracovaní.
Bezgluténový výrobok, bez prídavku alergénov

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota +2 °C až +24 °C, RV max. 80 %
Balenie
Packaging
Trvanlivosť
Shelf life
7 dní
 
Gazdovská údená krkovička bez kosti

Gazdovská údená krkovička bez kosti

KP: 43301

Zloženie: bravčová krkovička 96 %, jedlá soľ, konzervačná látka E 250. Konzumovať po tepelnom opracovaní.
Bezgluténový výrobok, bez prídavku alergénov

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota +2 °C až +24 °C, RV max. 80 %
Balenie
Packaging
Trvanlivosť
Shelf life
7 dní
 
Gazdovský údený bôčik bez kože s kosťou

Gazdovský údený bôčik bez kože s kosťou

KP: 43401

Zloženie: bravčový bôčik s kosťou 96 %, jedlá soľ, konzervačná látka E 250. Konzumovať po tepelnom opracovaní.
Bezgluténový výrobok, bez prídavku alergénov

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota +2 °C až +24 °C, RV max. 80 %
Balenie
Packaging
Trvanlivosť
Shelf life
7 dní
 
Gazdovská slanina

Gazdovská slanina

KP: 43101

Zloženie: bravčový bôčik bez kosti 96 %, jedlá soľ, konzervačná látka E 250. Konzumovať po tepelnom opracovaní.
Bezgluténový výrobok, bez prídavku alergénov

Skladovacia teplota
Storage temperature
+2 °C až +24 °C, RV max. 80 %
Balenie
Packaging
Trvanlivosť
Shelf life
7 dní
 
Švábska saláma

Švábska saláma

KP: 31401

Zloženie: bravčové mäso, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, prírodné koreniny(paprika sladká, čierne korenie, rasca mletá), cesnak, cukor, štartovacia kultúra. Na 100 g hotového výrobku bolo použité 138 g bravčového mäsa.
Bezgluténový výrobok, bez prídavku alergénov

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota +2 °C až +24 °C, RV max. 80 %
Balenie
Packaging
Trvanlivosť
Shelf life
30 dní
 
Volovec klobása

Volovec klobása

KP: 30801

Zloženie: bravčové mäso 72 %, bravčová slanina 23 %, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, dextróza, zmes prírodných korenín, cesnak, regulátor kyslosti E 575, stabilizátor E 450, antioxidant E 300, prírodná aróma, farbivo E 150c, E 162, E 120, štartovacia kultúra.
Bezgluténový výrobok, bez prídavku alergénov

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota +2 °C až +24 °C, RV max. 80 %
Balenie
Packaging
Trvanlivosť
Shelf life
20 dní
 
Sedliacka klobása

Sedliacka klobása

KP: 30901

Zloženie: bravčové mäso bravčová slanina, jedlá soľ, konzervačná látka E 250), zmes prírodných korenín cesnak, dextróza, extrakty korenín, antioxidant E 300, štartovacia kultúra.Na 100 g hotového výrobku bolo použité 102 g bravčového mäsa.
Bezgluténový výrobok, bez prídavku alergénov

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota +2 °C až +24 °C, RV max. 80 %
Balenie
Packaging
Trvanlivosť
Shelf life
30 dní
 
Sedliacka slanina

Sedliacka slanina

KP: 41120

Zloženie: bravčový bôčik bez kosti 96 %, jedlá soľ, konzervačná látka E 250.
Bezgluténový výrobok, bez prídavku alergénov

Skladovacia teplota
Storage temperature
teplota 0 °C až +4 °C, RV max. 85 %
Balenie
Packaging
vákuovo balené
Trvanlivosť
Shelf life
21 dní